(0 item) - 0,00 RON

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

 

Termeni si conditi

1.INFORMATII GENERALE

2.ACCEPTAREA CONDITIILOR

3.ACCESUL PERSOANELOR SUB 18 ANI

4.INREGISTRAREA CA MEMBRU, PAROLA SI COMPORTAMENTUL CA MEMBRU

5.OBLIGATIILE CUMPARATORULUI

6.COPYRIGHT/DREPTURI DE AUTOR

7.POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

8.SECURITATEA INFORMATIILOR

9.HYPERLINK-URI SI ALTE SITE-URI

10.PROMOTII SI CONCURSURI

10.FRAUDA

12.NEWSLETTER

13.COMENTARII, COMUNICARI SI ALTE DATE

 

1.INFORMATII GENERALE

Prin site intelegem colectia de informatii obtinuta prin accesarea adresei de web www.vinomania.ro Acest site este proprietatea

S.C. OSTERIA DEL BUON VINO S.R.L care il intretine si il administreaza

2.ACCEPTAREA CONDITIILOR
Accesarea acestui website presupune acordul explicit al dumneavostra asupra Termenilor si Conditiilor si a Politicii de confidentialitate.

Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor de Utilizare. In cazul in care nu esti de acord cu Termenii si Conditiile de Utilizare, nu utiliza site-ul www.vinomania.ro.

Osteria del Buon Vino este proprietarul si administratorul paginii web de comert on-line www.vinomania.ro Termenii si conditiile pot fi schimbate in orice moment de catre administratorul site-lui fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile pentru utilizarea serviciilor pentru a le putea consulta In orice moment.

3.ACCESUL PERSOANELOR SUB 18 ANI
Site-ul www.vinomania.ro se adreseaza persoanelor cu varsta peste 18 ani. Legislatia in vigoare interzice minorilor achizitionarea bauturilor alcoolice, de accea in momentul utilizarii acestui site, orice utilizator declara pe propria raspundere ca prin plasarea de comenzi nu incalca prevederile legale.

3.OBLIGATIILE CUMPARATORULUI
Utilizatorul are obligatia de a furniza informatii reale si corecte despre persoana sa atunci cand aceste informatii i se cer pentru completarea unui formular de comanda on-line. In cazul in care www.vinomania.ro are motive sa suspecteze ca aceste informatii nu sunt reale, isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul la serviciile oferite de acest site. Restrictionarea accesului poate insemna stergerea/invalidarea oricarei comenzi on-line si a tuturor informatiilor pe care le contin acestea si interzicerea accesului la serviciile www.vinomania.ro

8.INREGISTRAREA CA MEMBRU, PAROLA SI COMPORTAMENTUL CA MEMBRU

Pentru a comanda pe site-ul "Vinomania" NU esti obligat sa va inregistrati, dar daca aveti cont aflati mult mai usor de oferte si promotii iar calitatea de membru fidel va fi rasplatita. Prin inregistrarea ca membru vei fi solicitat sa iti alegi un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Esti pe deplin responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al site-ului vinomania.ro orice activitate desfasurata sub numele tau de utilizator fiind integral in responsabilitatea ta. Esti de acord sa ne instiintezi imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele tau de utilizator.

4.COPYRIGHT/DREPTURI DE AUTOR
Drepturi de autor: Toate drepturile rezervate. Drepturile de autor sau alte drepturi de proprietate intelectuala cu privire la textele, imaginile marcate cu logo-ul site-ului, sunetele, programele software, precum si orice alte materiale din interiorul acestui site, sunt proprietatea exclusiva sau sunt incluse cu permisiunea proprietarului de drept.

Este permisa navigarea pe site, reproducerea unor pasaje prin printare, downloadare pe disc, si instrainarea catre alte persoane, dar, in toate cazurile, doar pentru scopuri non-comerciale, adica numai in scop informational sau personal. Nicio reproducere a oricarei parti a acestui site nu poate fi vanduta sau distribuita in scopuri comerciale si nici nu poate fi modificata sau folosita in alte lucrari, publicatii sau site-uri, fie ca este vorba de un format electronic sau tiparit, sau postata pe alt site. SC OSTERIA DEL BUON VINO SRL nu acorda vizitatorilor acestui site nici un fel de licenta sau drept asupra materialelor postate si/sau descarcate de pe site, precum si in ceea ce priveste continutul si structura prezentului site.

5.POLITICA DE CONFIDENTIALITATE
Vinomania.ro respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor, nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dumneavoastrã de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseazã paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit, scris, prealabil. Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul www.vinomania.ro adresa sa de email pentru lansarea unei comenzi si/sau pentru activitati ulterioare de marketing direct, poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a www.vinomania.ro printr-un mesaj de „Dezabonare", expediat conform instructiunilor din mesajele de informare (newsletter).

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Scopul colectarii datelor este:creare cont de client.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de mailcontact@vinomania.roDe asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

6.SECURITATEA INFORMATIILOR

Vinomania.ro garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Vinomania.ro nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul/serverele sau e-mail-urile expediate de Vinomania.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare. De asemenea, Vinomania.ro nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul Vinomania.ro garanteaza securitatea si confidentialitatea, dar nu garanteaza securitatea sau stabilitatea software.

 7.HYPERLINK-URI SI ALTE SITE-URI

Vinomania.ro poate include in site link-uri catre alte site-uri, aflate sau nu in proprietatea OSTERIA DEL BUON VINO. Vinomania.ro nu poate fi, in nicio circumstanta, responsabila pentru continutul acestor site-uri. Esti pe deplin in cunostinta de cauza ca orice informatie, date, text, fotografii, grafica etc continute in acest site sunt responsabilitatea acelei persoane/entitati de la care provin(e). In aceste conditii nu putem sub nicio forma, direct sau indirect, fi facuti responsabili pentru continutul site-ului incluzand, dar nelimitandu-se la, informatii trunchiate, incomplete sau gresite sau pentru orice consecinte ale utilizarii acestora.

 9.PROMOTII SI CONCURSURI

Echipa vinomania.ro stabileste independent regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului vinomania.ro sau prin alte mijloace de comunicare publica sau privata. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe vinomania.ro. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil.

10.FRAUDA
Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

12.NEWSLETTER

Abonarea la newsletter-ul site-ului www.vinomania.ro este gratuita, voluntara si implica acordul dumneavoastra de a accepta acesti termeni de utilizare. Va puteti dezabona in orice moment, urmand instructiunile din subsolul fiecarui e-mail.

Mesajele si informatiile transmise prin newsletter respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala (asa cum este stipulata de legislatia romaneasca).
Comerciantul detine toate drepturile asupra continutului newsletter-ului (in aceleasi conditii mentionate pentru informatiile publicate in cadrul site-ului). De asemenea, www.vinomania.ro are dreptul de a restrictiona accesul la newsletter oricarui abonat, atata timp cat acesta nu respecta termenii si conditiile acestui site.

 13.COMENTARII, COMUNICARI SI ALTE DATE

Persoanele care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; pot sa trimita e-mail-uri, sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in niciun fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, e-mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare.Vinomania.ro are dreptul (dar nu si obligatia) de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site.