(0 item) - 0,00 RON

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

 

Bichi Borghesi

Bichi Borghesi

   Bichi Borghesi este o proprietate agricola inca din 1667, ocupand peste 400 de hectare in regiunea Chianti Colli Senesi. Este o afacere de famile si este dedicata mai ales viticulturii. Familia Simonelli a dedicat o mare cantitate de energie si pasiune pentru a se asigura ca produsele lor garantează siguranta si calitatea organoleptica, respectand stransa legatura ce o au cu aceste pamanturi, mediul natural si nu in ultimul rand istoria tarii. Pentru a realiza acest lucru, vinurile de Tenuta Bichi Borghesi sunt facute din struguri obtinuti in viile proprii, culesi manual si meticulos selectionati si fermentati in pivnitele proprii.
   ” In aromele vinurilor noastre incercam sa amestecam traditia, o istorie care ne-a legat de acest pamant de secole, cu inovatia, un instrument esential pentru garantarea supravietuirii in timp al celui dintai. Vinurile rezultate au o identitate puternica, traditionale fara a fi vechi, exprimand cercetarea noastra neincetata, caracterizata de mandrie si respect pentru trecutul nostru, impreuna cu curiozitate si atentie la viitor” declara proprietarii Bichi Borghesi.
Pe langa vin se mai produce si ulei de masline din cei aproximativ 500 de maslini, ce se afla pe proprietate, respectandu-se cu aceeasi meticulozitate toti pasii productiei.

Bichi Borghesi
Loc. Scorgiano Monteriggioni - 53031 Casole d'Elsa (SI) Toscana Italia
Tel: +39 0577 301020/FAX: +39 0577 301219
www.bichiborghesi.it

2 Articol(e)

pe pagina

2 Articol(e)

pe pagina