(0 item) - 0,00 RON

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

 

Donnafugata

Donnafugata

   Donnafugata a fost fondata in Sicilia de o familie intreprinzatoare cu 160 de ani de experienta in producerea de vinuri premium. Giacomo Rallo si sotia Gabriella, fiica José si fiul Antonio, sunt angajati cu totii intr-un proiect antreprenorial, cu accent pe atentia la detalii : viile, pivnitele, sincronizarea perfecta intre oameni si natura, pentru a face vinuri care corespund din ce in ce mai mult la potentialul acestei zone. Cei de la Donnafugata considera ca vinurile mari reflecta zona de origine. Natura solului, expunerea, altitudinea, clima, vita de vie aleasa sunt principalele variabile de producere a vinurilor care exprima apartenenta la terroir-uri unice.
   Aventura a inceput in 1983, in Donnafugata, in beciurile istorice ale familiei Rallo, din Marsala si de la podgoriile Contessa Entellina, in inima vestului Siciliei. În 1989, Donnafugata a ajuns pe insula Pantelleria si a inceput productia de vinuri dulci.
   Etichetele vinurilor Donnafugata cu siguranta va vor atrage atentia pentru ca nu seamana cu nici o alta eticheta de vin. Producatorii spun ca „alegerea unei noi etichete este un act de iubire menite sa incante consumatorul si de a face personalitatea vinului sa iasa in evidenta. Etichetele de vin Donnafugata sunt adevarate opere de arta, create pornind de la o schita originala a autorului Stefano Vitale si concepute pentru a portretiza calitatile organoleptice ale vinului.”

Nu exista produse conform criteriilor selectate.