(0 item) - 0,00 RON

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

 

Feudi di San Gregorio

Feudi di San Gregorio

   Infiintata in 1986, Feudi di San Gregorio este astazi simbolul renasterii vinului din sudul Italiei si a redescoperii identitatii aromelor mediteraneene. Protejand traditia Feudi di San Gregorio, valorifica soiurile de vita de vie din sudul Italiei cum ar fi: Aglianico, Fiano di Avellino si Greco di Tufo; investesc in teritorii, in traditia veche de secole a viticulturii din zona, oferind viitorului un patrimoniu unic.
Astazi Feudi di San Gregorio este si vrea sa fie, un loc de intanire pentru discutii, de schimb de cunostinte, meditatie, un laborator de idei si culturi.
Teritoriile acestei companii se afla in Irpinia, regiune istorica, o succesiune continua de munti, dealuri, campii intercalate de rauri din Campania, este o regiune unica mai ales pentru ca viile coexista intotdeauna cu pomi fructiferi, paduri, maslini, plante medicinale. Aceasta diversitate a reliefului permite ca Feudi di San Gregorio sa vinifice multe soiuri cum ar fi: Greco, Fiano, Falanghina, Aglianico, Pedirosso, Merlot, Sirica, Primitivo, producand nu mai putin de 24 de etichete..

3 Articol(e)

pe pagina

3 Articol(e)

pe pagina